Satsa järnet!

Så hur ska du göra för att komma igång med att spela på odds online? Jo innan du börjar satsa järnet på oddsaren kan det vara bra att surfa runt lite. Kolla in olika bettingsajter med spellicens inom EU och se vad dem har att erbjuda just dig och dina behov. Det finns många och flertalet av dem är bra. Som vi rekommenderade på startsidan är det bra att inte begränsa dig till en enda sida. Var istället medlem på flera bettingsajter, så får du ut det mesta av det bästa helt enkelt. För att kunna få ut det bästa av betting är det dags att göra upp en plan för ditt spelande.

Storleken på din satsning gör skillnad

Börja med att bestämma dig för hur mycket pengar du vill börja spela för. Den bör du bestämma utefter hur mycket du har råd att förlora, först och främst. Du kan också sätta en gräns för hur mycket du kan spendera utan att det blir alltför känslomässigt. Hur mycket du kan börja spela med beror alltså dels på hur din ekonomi i övrigt ser ut men även vad du tänkt ha för spelstrategi. Om du till exempel börjar med en relativt liten startsumma så får du göra många små satsningar. Då kommer du att öka din kassa gradvis. Om du avsätter en större summa för spel redan från början så kan du göra större satsningar på en gång. Det är helt upp till dig hur du vill spela och hur mycket pengar du vill lägga på spel varje månad.

Bestäm dig för en speciell bettingform

Vi har också skrivit om detta på startsidan, men det är värt att upprepa. Du kan inte hålla koll på allting. Till och med professionella bettare kan jobba väldigt lång tid med att bli duktiga på endast en väldigt liten del av bettingvärlden. Du bör, särskilt i början, försöka bli duktig på ett område. Förslagsvis bör detta vara ditt favoritområde. Då kommer spelandet bli mycket roligare. Först och främst kommer du vinna mer, men sedan kommer du också kunna få ut mer av din betting. Själva aktiviteten att sätta sig in i ett ämne och bli en verklig expert är tillfredsställande. Du kommer därmed bli en bättre spelare, samtidigt som du får ett bättre liv mer generellt.numbers

Välj sajt och se det som en investering i din vinst

När du sedan bestämt dig för hur mycket du ska spela för så är det dags att bestämma dig för var du vill sätta in dem. Alltså hos vilken bettingsajt du ska göra av med spelpengarna och förhoppningsvis vinna på . Visst är det som vi sagt bra att ha konton hos flera men i början kan det ändå vara bra att hålla sig till max tre stycken. När du sedan spelat ett tag så lönar det sig att öka på antalet olika spelkonton. Det gäller bara att du verkligen har stenkoll på hur mycket du spenderar och hur mycket du får in. Vad ska du då tänka på när du väljer mellan olika bettingsajter? Det mest självklara är ju oddsen. För att kunna göra en bra sådan jämförelse krävs det dock att du har lite mer kunskap och är erfaren. Därför har vi här satt ihop en liten lathund till dig som ska jämföra bettingsajter för första gången.

7 tips för hur du jämför bettingsidor

  1. Har bettingsajten spellicens inom EU? Är den lätt att hitta på sidan?
  2. Kan jag hitta recensioner av bettingsajten och spelbolaget? Vad står det i dem?
  3. Är det lätt att navigera på sajten, fungerar allt som det ska och är den kompatibel med hastigheten på din Internetuppkoppling?
  4. Har dem ett brett utbud när det gäller just de sporter du vill spela på?
  5. Vilka alternativ har de för dig när du vill föra över pengar till ditt spelkonto?
  6. Vad har de för bonussystem och är det något du kan ha nytta av? Vilka regler och villkor gäller för deras bonusar?
  7. Kan jag på ett enkelt sätt få hjälp av deras kundsupport från Sverige?
Punkt nummer sex är väldigt intressant med bonusar och förmåner, det är inte bara för att du kommer få en härligare upplevelse. Det är något som du kan själv jämföra men det fick också professionella sajter som ger dig direkt kolla på hur bonusar ser ut på olika bettingbolag. Ta del av en oddsguide för den bästa oddsaren och hitta en omfattande bonuslista som gör det möjligt för dig att få fram en bra bettingsajt med den bästa bonusen på marknaden. Det är viktigt att alltid vara uppdaterad med de bonusarna och nya erbjudanden för att verkligen kunna satsa järnet på odds online!

Omsättningskrav

Ett specifikt villkor som ofta är viktigt för spelare när det kommer till deras bonusar är omsättningskravet. Det fungerar lite annorlunda vad gäller betting jämfört med casino dessutom. När man bettar kommer omsättningskravet ofta med ett villkor om lägstaodds. Man kan alltså inte satsa sin bonus på mer eller mindre säkra kort, utan måste ta relativt stora risker för att satsningen ens ska räknas emot detta krav. Sedan är dessutom vinsterna ofta i sin tur kopplade till omsättningskrav, om pengarna är vunna med tidigare bonuspengar. Det betyder att få ut sina pengar är ganska svårt i slutändan, och någonting som man bör ta med i beräkningen när man spelar.