Om oss

Först och främst vill vi välkomna dig till Oddsaren.se! Vi är mycket tacksamma för att du valt just att se på vår sida. Vi vill med denna delsida introducera oss för dig! För att du ska få en så bra upplevelse på sidan som möjligt vill vi givetvis att du förstår vad som ligger bakom den.

Oddsälskare

Vi älskar odds! Så enkelt är det. Odds är något av det vi tycker om allra mest i hela världen. Siffror över huvud taget är vi passionerade av, men odds är någonting helt annat. Odds är ett sätt att beskriva en verklighet som inte existerar. De är vanligen resultatet av många komplicerade regressioner och uträkningar hos bettingbolagen. Dessa uträkningar tar hänsyn till en stor mängd olika faktorer, beroende på sport såklart, och körs på mycket kraftfulla datorer. Att då kunna få ett resultat som är så elegant som ett odds tycker vi är helt fantastiskt. Så, vi gillar odds för att de är matematiskt intressanta, men vi gillar dem också för att man kan tjäna pengar på dem!

Sportälskare

Förutom betting är såklart sport en stor passion för oss bakom sidan. Vi tittar på sport hela tiden, och är engagerade i våra lokala supporterklubbar. Vi har valt teamet bakom sidan brett, så att alla ska ha olika expertis inom sporterna. Detta för att ge dig som läsare så brett och bra innehåll som möjligt. Vi ser det som otroligt viktigt att våra läsare får bra innehåll. Vi vet att det är det enda sättet att få människor att stanna på sidan. Givetvis är det också det enda sättet att få dem att komma tillbaka.

Sammanfattning

Vi är ett glatt gäng som vill dela med oss av vår kunskap inom betting och sport, helt enkelt. Vi vill göra detta för att hjälpa så många som möjligt att lyckas med det de försöker göra inom betting. Är inte det ett bra mål?